fbpx

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Kildegaard tømrer & byggefirma ApS blev grundlagt i 2013 af Peter Kildegård – først som en enkeltmandsvirksomhed og efterfølgende omdannet til et ApS. Opgaverne var alt indenfor tømrerfaget – men i dag koncentrerer vi os om det, vi er bedst til – vores kerneopgaver er køkkenmontering, mindre renoveringsopgaver og alt indenfor døre og vinduer. 

I 2022 uddannede Peter sig til Klimahåndværker med fokus på bæredygtige løsninger indenfor tømrerfaget. 

I 2022 overtog vi ‘Jysk Vinduesservice’ v. Herluf Korgaard, som har mange års erfaring og specialisering indenfor alle typer af reparation af døre og vinduer. I dag er Jysk Vinduesservice ApS en del af Kildegaard tømrer & byggefirma ApS. 

Uanset hvilken af vore kerneopgaver vi udfører, sætter vi en ære i at udføre og levere et godt håndværk, og nøgleord som kvalitet og god service er altid øverst på dagsordenen. Vi tager det som en selvfølge, at alle aftaler overholdes.

 

vores mission

Vores mission er at skabe og levere bæredygtige håndværksløsninger indenfor tømrerfaget til både privat- og erhvervskunder i Østjylland. 

Vores mission for Jysk Vinduesservice er at udføre servicearbejde indenfor vinduer og døre til både privat- og erhvervskunder i Jylland, på Fyn og de små øer. 

Vi leverer tryghed igennem hele processen via høj faglig rådgivning og udførelse, nytænkning og åben og ærlig dialog. 

vores vision

Vores vision er, at vi vil være kundens naturlige  førstevalg, når de skal vælge tømrer. Vi ønsker at være kendt – og anerkendt for at levere høj kvalitet med fokus på bæredygtige løsninger hele vejen igennem processen, og vi stræber efter hver dag at være den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor det hele menneske rummes og udvikles. 

medarbejdere

Peter

Peter er uddannet tømrer i 2007 og har siden da arbejdet som svend indtil han i 2013 startede Kildegaard tømrer & byggefirma. I 2021 blev Peter udannet klimahåndværker. Der ligger derfor en god håndværksmæssig forståelse i værktøjskassen - som han dagligt drager nytte af. Peter er engageret i og omkring arbejdet og det leveres altid med smil og godt humør.
Indehaver

Thomas

tømrer

Mathias

tømrer

Niels Peter

Vinduesservice

Henrik

Vinduesservice

Michael

vinduesservice

Pia

kontor

Lea

kontor

Dette websted anvender cookies. Ved at fortsætte med at anvende dette websted accepterer du vores brug af cookies.