fbpx

Køkkenmontering

Køkkenmontering
Køkkenmontering
Køkkenmontering
Previous slide
Next slide

Køkkenet er ofte husets hjerte. Samlingspunktet for både hverdag og fest. Det er her vi mødes og lever. Køkkenet er med andre ord et af vores mest betydningsfulde rum i vores bolig. 

Måske, har du fundet drømmekøkkenet men har ikke mod på selv at montere det og ønsker i stedet professionel hjælp til opsætning? – Vi står klar til at hjælpe dig. Vi ved, at hver en detalje er vigtig, og vi går ikke på kompromis med noget.
Vi er først i mål, når du er tilfreds!

Vi udfører alle former for opgaver, herunder opsætning, montering og renovering. Vi har stor erfaring som køkkenmontør – så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi har altid en god dialog omkring opsætningen og de udfordringer, der evt. skal tages højde for. Prisen for montering afhænger af flere ting; dels hvor stort køkkenet er, og hvor krævende monteringen er. 

Et stort køkken med mange elementer tager længere tid at montere end et lille køkken. Er der mange vinkler eller er gulvet eller væggene skæve, vil monteringen tager længere tid, da det kræver mere tilpasningsarbejde for at opnå det bedste resultat. 

 

FØR /EFTER BILLEDER

Før billede
efter 1
Send en besked

Dette websted anvender cookies. Ved at fortsætte med at anvende dette websted accepterer du vores brug af cookies.