fbpx

Om os

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Kildegaard tømrer & byggefirma ApS blev grundlagt i 2013.
Firmaet blev startet som en enkeltmandsvirksomhed og blev senere omdannet til et ApS.

Kildegaard tømrer & byggefirma ApS udfører alle typer opgaver indenfor tømrerfaget og en del af arbejdet udføres på vores eget værksted, hvor vi bl.a. har egen sav til rådighed.

Vi sætter en ære i at udføre og levere et godt håndværk, og nøgleord som kvalitet og god service er øverst på dagsordenen. Vi tager det som en selvfølge, at alle aftaler overholdes.

Vores mission & vision

Vores mission er at skabe og levere bæredygtige håndværksløsninger indenfor tømrerfaget til både privat- og erhvervskunder i Østjylland. Vi leverer tryghed igennem hele processen via høj faglig rådgivning og udførelse, nytænkning og åben og ærlig dialog.

Vores vision er, at vi vil være kundens naturlige førstevalg, når de skal vælge tømrer. Vi ønsker at være kendt – og anerkendt for at være en virksomhed, som leverer høj kvalitet hele vejen igennem processen, og vi stræber efter hver dag at være den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor det hele menneske rummes og udvikles.

Peter Kildegaard

Peter er uddannet tømrer i 2007 og har siden da arbejdet som svend indtil han i 2013 startede Kildegaard tømrer & byggefirma. Der ligger derfor en god håndværksmæssig forståelse i værktøjskassen - som han dagligt drager nytte af. Peter er engageret i og omkring arbejdet og det leveres altid med smil og godt humør.
Indehaver

Finn

Finn har mange års erfaring i tømrerfaget, der omfatter store som små projekter. Finn har været ansat siden 2020 og hans primære arbejdsområde er opsætning af køkkener. Det gør han med grundighed og stor ekspertise.

André

Thomas

Bjarne

Christian

Er firmaets friske lærling, der startede i 2021. Christian går til opgaverne med gåpåmod og lyst til at lære.

Frederik

Vi bygger på tillid

Dette websted anvender cookies. Ved at fortsætte med at anvende dette websted accepterer du vores brug af cookies.